/// Ha egyszer a becsületes DVD-vásárlók berágnak...

Médiageci

Anti-Anti-Piracy Ad A fenti, neten keringő, fizikai valójában tudtommal nem létező virtuális poszter magáért beszél és tüntet. Üzen a filmes jogvédőknek, hogy a rettentően idegesítő, átugorhatatlan kalózellenes reklámjaikkal kezdik feszegetni a tisztességes jogkövető polgárok ingerküszöbét - ugyanebből egyébként lehetne mozis verzió is, ott is egyre idegesítőbbek az ilyen és más jellegű reklámok, noha nem olcsó a mozijegy. Mellesleg aki számára zavaró a blogom monokróm arculatához alakított változata, ide kattintva láthatja az eredeti színes verziót is, amit javaslok további terjesztésre.


Az "I've just bought my favourite movie of all time on DVD from a shop ...  now, I've got to sit through an unskippable anti-piracy advert every single time I put the disc into my DVD player, even though I own a legit, shop-bought copy for fucking fuck's sake", "Even though You buy legit DVDs, F.A.C.T. STILL think You're: a crimial > an idiot > incapable knowing right from wrong", "If they keep on doing this shit, You're probably better off getting a pirate copy" mondatok angolul nem tudók számára durván azt üzenik, hogy:

"Épp most vettem meg a legnagyobb kedvenc filmemet DVD-n egy boltban ... most végig kell ülnöm egy átugorhatatlan kalózellenes reklámot minden egyes alkalommal, amikor a lemezt a DVD lejátszómba teszem, annak ellenére, hogy egy legális, boltban vásárolt másolatot birtoklok, a kurva életbe", "Még ha egy legális DVD-t vásárolsz is, a F.A.C.T. (Federation Against Copyright Theft - az angol MPAA, RIAA, Artisjus, ProArt, MAHASZ, EJI, FilmJus, HUNGART stb.) TOVÁBBRA is azt gondolja rólad, hogy: egy bűnöző > egy idióta > egy jót a rossztól megkülönböztetni képtelen alak vagy", "Ha továbbra is ezt a szart művelik, a végén valószínűleg jobban jársz, ha kalózmásolatot szerzel".

Persze azért senki ne kalózkodjon, de a szervezetek is visszavehetnének kicsit ebből, ahelyett, hogy szaporítják az idegesítő figyelmeztetések számát (a cigarettás, autós, drogos és egyéb figyelmeztetésekre még valószínűleg visszatérek).

:: Téma: etcetera

süti beállítások módosítása